Het nieuwe team van PimpYourKitchen.nl!

30-04-2017
PimpYourKitchen gaat naar Lochem!

 

Na bijna 10 jaar heeft John Kraft besloten het stokje door te geven aan een nieuw team!

Jolien van Es en Jan Beukers gaan vanaf vandaag verder met PimpYourKitchen.nl vanuit een nieuwe thuisbasis in Lochem. 

Beide werkzaam bij het bedrijf wat al jaren de Pimp Superior wanden produceert. Het was een logische stap om de webwinkel daaronder te brengen.

 

We merken dat verreweg de meeste mensen kiezen voor een Pimp Superior achterwand en omdat we nu alle kennis in eigen huis hebben kunnen we ons

doorontwikkelen en een nog betere service bieden op het gebied van persoonlijke wensen voor in huis.

    

 

Jolien, al geruime tijd werkzaam als grafisch vormgever en signmaker, zal het nieuwe aanspreekpunt zijn voor de klanten, de ontwerpen maken en alles afstemmen tot het gewenste resultaat.

 

“vanuit mijn werk als grafisch vormgever is het voor mij vooral leuk om wat meer met de persoonlijke wensen van klanten bezig te zijn, 

meedenken en samen tot een creatieve oplossing komen, waarin de kwaliteit en een goed gevoel over het resultaat centraal staan”

 

“Mijn favoriet uit onze collectie? …Als New York liefhebber vind ik de keuken achterwanden met foto’s van deze stad natuurlijk geweldig, vooral Foggy NYC!”

 


 

Jan, bedrijfsmanager van Duropanel, zal zich vooral richten op het zakelijke marktaandeel van PimpYourKitchen.nl

 

“Mijn focus zal dan ook liggen richting de keuken-,badkamer leveranciers en verdere toepassingen. Ook het leveren van tafelbladen, kastdeuren, wanden enz, is een markt waarin deze toepassing vele mogelijkheden kent.”


“Als natuurliefhebber hebben alle afbeeldingen wel iets om over te zeggen. Op vele manieren toepasbaar, duurzaam en hygiënisch met een mooie uitstraling.”


“Jolien en ondergetekende zullen dezelfde uitstekende service verlenen die al jaren bestond binnen PimpYourKitchen, we zijn er klaar voor!”

 

We zijn telefonisch te bereiken op: 0573-256490 en mobiel op 06-51199345

Maandag t/m donderdag van 8.30 - 17.00 uur 

Vrijdag van 8.30 - 16.00 uur

 

Ons nieuwe bezoekadres:

Aalsvoort 45  Lochem

 

 

 

 

John Kraft gaat zich weer volledig focussen als fotograaf, hij zal op die manier dan ook nog steeds betrokken blijven bij PimpYourKitchen. Houd de website in de gaten!