Deel 9

Bij PimpYourKitchen ontwerpen we voor iedere keuken de achterwand geheel op maat. Hierbij houden we rekening met de specifieke verhoudingen van de achterwand van de keuken. Daarnaast kunnen er stopcontacten op de achterwand zitten, of is er in de keuken sprake van hoogteverschil bij de afzuigkap.

Een rechte keuken, hoekkeuken, of zelfs u-keuken, voor ieder model is er een achterwand op maat te ontwerpen.
 
Bijzonderheden op de keukenachterwand geven we ook aan op het ontwerp. Zo worden posities van de stopcontacten en hoogteverschil tussen kastjes en afzuigkap met grijze vlakken weergegeven op het ontwerp.

Hoeken in de keuken of andere scheidingen geven we op het ontwerp aan met blauwe lijnen. Daarnaast is de maatvoering vermeld, zodat je het formaat van de keukenachterwand kunt zien. Zo kun je aan het ontwerp voor jouw keuken precies afleiden hoe de achterwand straks in jouw keuken staat!

 

Iedere maand versturen wij tientallen ontwerpen ter goedkeuring naar onze klanten. Het lijkt ons leuk om per maand een selectie te tonen van gemaakte achterwandontwerpen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de diversiteit aan keuken achterwanden die wij produceren. Wil je een specifiek ontwerp beter bekijken? Stuur ons een mailtje en wij mailen je het grotere originele ontwerp toe.

 
Share on Facebook

Onderstaande selectie is deel 9.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Champagnebubbels, besteld als Pimp Superior achterwand. Voor Nelleke hebben we drie beelden van istockphoto samengesteld, een champagneglas, kurk en bubbels op de achtergrond. Klaar voor een feestje!

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen Champagnebubbels

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Crêpe du Jour, wie houdt er niet van een heerlijke pannenkoek? Wederom een combinatie van een istock-afbeelding en een favoriet recept. Dit ontwerp is besteld als Pimp Flexible wand, eenvoudig aan te brengen op de achterwand van de keuken.

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen Crepe du Jour 

Achterwandontwerp voor de keuken: La Dolce Vita, besteld als Pimp Superior achterwand. We passen het ontwerp aan zodat het in altijd mooi uitkomt. Omdat we onze ontwerpen voor iedere keuken op maat maken, zit je niet aan standaardafmetingen vast.

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen Dolce Vita

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Elba in zwart-wit uitvoering, een mooi rustig uitzicht. Een achterwand als deze is niet te aanwezig in de keuken, maar geeft wel een bijzondere uitstraling aan de keuken. Hier besteld als Pimp Superior achterwand 

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen Elba

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Sunny View, besteld als Pimp Superior achterwand. Zonneschijn op de achterwand! De vrolijke gele bloemen vormen een mooi schouwspel van warme gele tinten. De uitsparing voor het stopcontact is op het ontwerp aangegeven met het grijze vlak.

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen Sunny View

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Deze bijzondere oude landkaart is besteld voor een boot, heel toepasselijk dus! We hebben de afbeelding aangepast om goed uit te komen op het benodigde formaat. Het resultaat als Pimp Superior achterwand, gaat jarenlang mee!

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen Landkaart

 

Van onze eigen ontwerpen kunnen we in sommige gevallen elementen combineren om zo iets te maken wat past bij jouw wensen. Will had graag een recept voor Kaasfondue, maar dan met bestek en de tekst 'Eet Smakelijk'. Uiteindelijk zijn we op dit ontwerp uitgekomen. Omdat we ieder ontwerp geheel op maat maken, kun je altijd je wensen aan ons doorgeven. We kijken dan of het mogelijk is en laten dan zien hoe het kan worden. Dit ontwerp voor Will hebben we geleverd als Pimp Superior achterwand.

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen recept kaasfondue 


Achterwandontwerp voor de keuken: 'Kiwi, and more kiwi!', besteld als Pimp Flexible wand. Knallend groen op de keukenachterwand! Een van onze eerste afbeeldingen, maar nog altijd een mooi gedetailleerde afbeelding. Zeker wanneer je de keuken wat wilt oppeppen met frisgroene elementen. 

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen kiwi 

Achterwandontwerp voor de keuken: Hangende kruiden. Deze foto van istockphoto hebben we aangepast, zodat de rails mooi doorloopt over de gehele wand en de kruiden gelijkmatig verdeeld zijn. Geleverd als Pimp Superior achterwand. Dankzij de speciale productietechniek van onze Pimp Superior platen komen de afbeeldingen haarscherp tot leven.

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen hangende kruiden 

Achterwandontwerp voor de keuken: New Magnolia in zwart-wit uitvoering, besteld als Pimp Superior achterwand. Ook in zwart-wit uitvoering blijft de kracht van deze foto's overeind. Misschien is het zelfs wel mooier? Vaak houden we rekening met de posities van de stopcontacten en plaatsen we de bloemen eromheen. In sommige gevallen is het mooier voor het totaalbeeld om het toch door te laten lopen. Uiteindelijk kun je zelf aangeven wat jij het mooiste vindt.

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen New Magnolia

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Mojito, besteld als Pimp Flexible wand. Een van de populairste cocktails op dit moment, als je er graag eentje drinkt waarom dan niet een achterwand als deze?! De combinatie van een cocktail met ingrediënten leent zich perfect voor een ontwerp. Als je creatief bent kun je zelf al je idee uitwerken en anders kun je dat gerust aan ons overlaten.  Mail ons op info@pimpyourkitchen.nl met je idee.

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen Mojito 

Achterwandontwerp voor de keuken: White Orchids, besteld als Pimp Superior achterwand. Dit ontwerp hebben we gemaakt voor Wolfgang uit Duitsland. Hij heeft alle maten netjes opgemeten, zo hebben we de plaat met uitsparingen geleverd. Bij de voorbeeldkeukens kun je zien hoe het uiteindelijk geworden is!

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen White Orchids 

Achterwandontwerp voor de keuken: Ponte Vecchio, besteld als Pimp Flexible wand. Een klassiek uitzicht maar dan op moderne wijze! Als je al eens in Florence bent geweest is dit een mooie herinnering. Zo niet dan inspireert het wellicht tot het maken van een mooie reis!

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen Ponte Vecchio

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Viande, een combinatie van 3 foto's van istockphoto, geleverd als Pimp Superior achterwand. Zo kan Rene altijd in een oogopslag zien van welk deel zijn favoriete stukje vlees komt. 

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen Viande

 

Achterwandontwerp voor de keuken: 'Wat eten we vandaag?', besteld als Pimp Flexible wand. We hebben inmiddels al vele afbeeldingen gemaakt op basis van tekst, de favoriet is wel de 'Eet Smakelijk'-achterwand in diverse talen.

Vaak wordt ons gevraagd om de achterwand in dezelfde stijl te maken, dat is natuurlijk geen probleem. Maar ook leuk is het als we onze eigen creativiteit kunnen gebruiken om iets nieuws te maken. Dat hebben we hier voor de keuken van Annette gedaan. Haar vraag was: Graag zouden wij een offerte willen voor een zwarte plaat met daarop in witte letters een tekst zoiets als wat eten we vandaag? Samen met Annette zijn we uiteindelijk op dit ontwerp uitgekomen.

Achterwand keuken ontwerp PimpYourKitchen wat eten we vandaag?