Deel 13

Bij PimpYourKitchen ontwerpen we voor iedere keuken de achterwand geheel op maat. Hierbij houden we rekening met de specifieke verhoudingen van de achterwand van de keuken. Daarnaast kunnen er stopcontacten op de achterwand zitten, of is er in de keuken sprake van hoogteverschil bij de afzuigkap.
Een rechte keuken, hoekkeuken, of zelfs u-keuken, voor ieder model is er een achterwand op maat te ontwerpen.
 
Bijzonderheden op de keukenachterwand geven we ook aan op het ontwerp. Zo worden posities van de stopcontacten en hoogteverschil tussen kastjes en afzuigkap met grijze vlakken weergegeven op het ontwerp.
Hoeken in de keuken of andere scheidingen geven we op het ontwerp aan met blauwe lijnen. Daarnaast is de maatvoering vermeld, zodat je het formaat van de keukenachterwand kunt zien. Zo kun je aan het ontwerp voor jouw keuken precies afleiden hoe de achterwand straks in jouw keuken staat!
 
Iedere maand versturen wij tientallen ontwerpen ter goedkeuring naar onze klanten. Het lijkt ons leuk om regelmatig een selectie te tonen van gemaakte achterwandontwerpen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de diversiteit aan keukenachterwanden die wij produceren. Wil je een specifiek ontwerp beter bekijken? Stuur ons een mailtje en wij mailen je het grotere originele ontwerp toe.
 
Onderstaande selectie is deel 13.

 

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Big Sur Californië. Langs de Californische kust tussen Los Angeles en San Francisco vind je het Big Sur natuurgebied. Daar fotografeerde John dit mooie uitzicht! Prachtig ontwerp en binnen korte tijd is deze al besteld als Pimp Flexible achterwand.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Black on Black besteld door Marcel als Pimp Superior achterwand. De uitsparingen voor de stopcontacten zijn aangegeven met de grijze vlakken. Zo is het enkel een kwestie van de achterwand met montagekit op de muur bevestigen!

 

Achterwandontwerp voor de keuken: de afbeelding van de orchideeën en vlinders komt van Shutterstock, omdat deze qua verhoudingen niet geschikt was voor het formaat achterwand hebben wij het ontwerp aangepast in dezelfde sfeer als de afbeelding. Het ontwerp is besteld als Pimp Superior achterwand.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Breskens Sea, dit ontwerp hebben we gemaakt voor Fred, die het bestelde als Pimp Solid achterwand. Samen met Fred hebben we de juiste verhouding zand en lucht afgestemd.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Gerbera besteld als Pimp Flexible achterwand. Chantal was op zoek naar een kleurrijke achterwand met een roze gerbera. Samen zijn we op dit ontwerp uitgekomen dat we voor Chantal op maat hebben aangepast. Wie wordt er niet vrolijk van deze kleurrijke en stralende Gerbera's?


 

Achterwandontwerp voor de keuken: Grapefruit splash besteld als Pimp Solid achterwand. Van de Grapefruit Splash hebben we verschillende opnames gemaakt, deze kunnen we combineren tot een passend ontwerp. Deze Pimp Solid achterwand is te bewonderen in de keuken van Anja in Duitsland.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Knapperige groentes! Dirk en Esmé hadden deze foto bij Istock gevonden. Echter was het water wat kleurloos. Wij hebben voor hen de blauwe tint toegevoegd voor hun Pimp Flexible achterwand. Lekker gezond met een beetje splash.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Mustafa was op zoek naar een mooie avondopname van de Bosphorus, Istanbul. Bij Istockphoto hebben we deze foto gevonden, die in hoge resolutie beschikbaar is voor een mooi resultaat op groot formaat. Met de prachtige beeldkwaliteit van de Pimp Superior wanden komt het beeld echt tot leven. Het resultaat in de keuken van Mustafa is te zien op onze Facebookpagina.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Jordanië. Anne-Marieke had tijdens haar vakantie foto's van het prachtige Jordanië genomen. Een selectie van beelden hebben wij tot dit panoramauitzicht verwerkt. Op onze Pimp Superior platen is dit nu wel een heel mooie herinnering.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Lavafalls in zwart-wit. Ed had onze Lavafalls afbeelding graag in zwart-wit, daar leent dit ruige IJslandse landschap zich uitstekend voor. Het contrast komt fantastisch uit op onze Aluminium Pimp Superior achterwand.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Pasta, lekker Italiaans! Erik en Lisette hadden al een goed beeld van hoe ze het wilden hebben een afbeelding van pasta gecombineerd met tekst. Besteld als Pimp Superior achterwand. Voor de tweede wand in hun keuken hebben ze gekozen voor onze verse groene kruiden.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Spoonful of fruit gecombineerd met los fruit, besteld als  Pimp Solid achterwand. Annelies had al een schetsje gemaakt hoe ze het voor zich zag. Met dat als uitgangspunt hebben we onze afbeeldingen van fruit voor haar gecombineerd zodat alles mooi verdeeld is over de achterwand.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Keukenachterwand in een oud stationsgebouw, geleverd op Pimp Superior plaat. Al een jaartje eerder hebben we contact gehad met Anita voor haar keukenwand, toen ging het nog over een strandopname met paalhoofden. Die hebben we inmiddels gefotografeerd, maar toen kwam ze toch op een ander idee. Het huis waarin ze nu woont is namelijk een oud stationsgebouw. Vandaar dat we dit ontwerp hebben gemaakt met een oude stationsklok en de tekst 'Stationsrestauratie' in een passend sierlijk lettertype.   

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Lavendelvelden op de hoogvlakte van Valensole in de Provence. Susanne uit Karlsruhe heeft dit fraaie uitzicht voor haar keuken besteld als Pimp Flexible achterwand.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Braziliaans regenwoud, Maria en Peter wilden graag iets in het thema van een Braziliaans regenwoud. Dit ontwerp hebben wij voor hen samengesteld uit verschillende foto's voor een prachtig resultaat op Pimp Superior materiaal.