John gefotografeerd voor het magazine "Woonwens"

 

 

Gelderlander artikel mei 2007

 

 

Ons nieuwe pand

Patricia 

Fotostudio

Over ons

Fotograaf John Kraft (voor zijn werk zie ook: www.johnkraft.nl) denkt in beelden, niet zo vreemd dat hij bij de verbouwing van zijn fotostudio naar woon-werkpand een fotografische oplossing bedacht voor de achterwand van zijn nieuwe keuken.
Met een producent is John gaan experimenteren met materialen en prints, uiteindelijk is er een product ontwikkeld dat een mooie fotografische kwaliteit heeft en geschikt is voor deze specifieke toepassing.

"Men was zo enthousiast over onze keukenachterwand met koeien dat al snel gedacht werd over een commerciële toepassing".

PimpYourKitchen bestaat sinds april 2007, inmiddels zijn er ook voor de Duitse, Belgische en Engelse markt varianten van de website.
Naast het inmiddels bekende "Pimp Flexible" materiaal levert PimpYourKitchen sinds 2011 ook fotografische keukenachterwanden op gesublimeerd aluminium.

"De mens beschildert al eeuwen zijn leefomgeving met taferelen waar men gevoelsmatig iets mee heeft. Wij proberen met onze afbeeldingen precies dat te bewerkstelligen. Een extra toevoeging in je interieur op een plek waar je niet in de eerste plaats aan denkt."

"Het leuke van ons bedrijf is dat wij veel contact hebben met onze klanten, mensen komen langs in de studio of mailen ons foto's en ideeën. We gaan samen met de klant op zoek naar de beste toepassing van beeld in hun keuken. Regelmatig fabriceer ik een beeld op aanvraag in onze studio en voeg deze dan toe aan ons assortiment. Zo worden wij geïnspireerd door de ideeën van onze klanten!"

 

Onderstaand item is opgenomen voor het programma "My First Home" van RTL4, het is al gedateerd 

maar geeft nog steeds een goed beeld van het bedrijf. Overigens is het nu wel mogelijk om een eigen beeld aan te leveren!

 

 

Hieronder een fragment uit het programma "Van Kavel tot Kasteel". De totale woning van Marieke Heinen

wordt in maritieme sferen gebracht. Wij zorgen in de keuken voor sfeer met onze "Windy Sea" op Pimp Flexible materiaal. Tevens goed om te zien hoe je Pimp Flexible over je tegels kan aanbrengen door middel van watervast MDF. Ook zie je hoe onze website er in het begin uitzag!