Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
€ 0,00

Kerst bij PimpYourKitchen

Wil jij de Kerstman een handje helpen, geef dan een super origineel Kerst cadeautje dit jaar, of zet een keuken achterwand van PimpYourKitchen op je verlanglijstje!

 

Pak het origineel en slim aan, omdat het een heel persoonlijk en uniek cadeau is wil je niet dat de nieuwe keuken achterwand straks niet in de smaak valt, met deze simpele tips geef je de ontvanger alle opties. Het is natuurlijk wel van belang dat je ongeveer weet hoe groot de achterwand moet gaan worden, dit is heel gemakkelijk te schatten wanneer je 'toevallig' even in de keuken gaat kijken. Keuken kastjes zijn meestal 30 cm, 60 cm of 90 cm breed, aan de hand van de kastje kun je een goeie schatting maken. De hoogte tot de meeste bovenkastjes is 50 cm vanaf het aanrechtblad en 75 cm tot aan de afzuigkap.

Zet zelf de maten in onze configurator, daar zie je ook gelijk de kosten, dan kies je gelijk welk materiaal je cadeau gaat doen. Om het je makkelijk te maken geven we nu 5% korting op onze Pimp Superior, met dit materiaal geef je het beste van het beste! Kijk snel ook even in onze collectie. Laat een ontwerp maken op de maten met een afbeelding waarvan je denk dat deze wel prachtig zal staan, wij stemmen het ontwerp laten met diegene helemaal naar wens af, daar hoef je je geen zorgen over te maken. De exacte maten, de bestelling en de betaling regelen wij dan ook met Santa ;-)

Stuur ons dus snel een mailtje met je idee, wij sturen je het ontwerp en een Christmas-Keukenachterwand Bon met het ontwerp erin. Print het thuis uit, pak het leuk in en je hebt een super origineel cadeau! 

 

Kijk ook even op ons Pinterest bord 'Inpakken' voor leuke inpak inspiratie.

Delen:

 07 december 2018

Bekijk onze collectie!

Collectie bekijken
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?
Akkoord