Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Veelgestelde vragen

Bestellen en betalen

Bestellen

Komen jullie de achterwand ook inmeten en monteren?

Wij leveren in prinscipe de achterwand tot aan je deur, onze vaste vervoerder maakt vooraf een leverafspraak met je, zodat je de nieuwe keuken achterwand zelf in ontvangst kunt nemen. Voor een uitgebreide montage video van het door jou gekozen materiaal kun je hier even kijken, daarmee gaat het je zeker lukken.

Wil je toch eerst je keuken laten inmeten en na levering laten monteren? Vraag dan deze service aan hier.

 

Ik heb een hoekkeuken en meerdere delen nodig, hoe gaat dat?

Heb je een hoekkeuken of U-keuken, dan heb je meerdere delen nodig die mooi op elkaar aansluiten, dat is geen probleem. Je kunt in de configurator jouw eigen wand samenstellen uit meerdere delen, de prijs wordt dan automatisch berekend. Wanneer je ons een mailtje stuurt met de formaten van jouw nieuwe keukenwand dan berekenen wij de prijs voor je, zo weet je altijd precies wat het gaat kosten voordat je de wanden gaat bestellen.

Natuurlijk wil je ook dat de afbeelding die je in gedachten hebt mooi doorloopt in de hoeken. Daar zorgen wij voor. Je kunt in de mail al je wensen kenbaar maken wat betreft de keukenwand. In de configurator kun je tijdens het samenstellen en ontwerpen ook al rekening houden met de hoeken.

 

Bestel hier je keukenwand

 

Proefdruk

Uiteraard krijg je, voorafgaand aan de productie van je achterwand, nog een uitgebreide digitale proefdruk. Hierin krijg je een overzichtsafbeelding van je bestelling, een uitsnede van de geplaatste afbeelding, waarin je de resolutie ofwel beeldscherpte kan controleren en een overzicht van alle maten en eventuele uitsparingen.

Pas als alles in orde is en je akkoord hebt gegeven op de drukproef, zal je order in productie worden genomen. Zo ben je er zeker van dat je achterwand precies zo zal worden, als je voor ogen had.

 

Betalen.

Hoe kan ik mijn nieuwe keuken achterwand betalen?

Wanneer je via de site wil bestellen kun je kiezen tussen een aantal mogelijkheden, met iDEAL, PayPal, VISA of MasterCard betaal je snel en gemakkelijk in een veilige omgeving, we hebben dan je betaling ook gelijk binnen. Wil je liever op rekening betalen en het geld overmaken dan is dat geen probleem, je ontvangt een factuur met alle gegevens die je nodig hebt in je mail. Houd er rekening mee dat met een overschrijving het soms een paar dagen duurt voordat we je betaling hebben ontvangen. Wanneer we dit goed en wel binnen hebben en jij ons akkoord geeft op het ontwerp en de maten, gaan we beginnen met de productie.

 

Wat is de prijs van een Pimp Your Kitchen achterwand?

De kosten van een keuken achterwand is helemaal afhankelijk van de maten waarop we jouw keukenwand gaan maken en het materiaal dat je graag wil hebben. In onze ontwerptool kun je jouw wand zelf samenstellen, geheel op maat en inclusief alle uitsneden en uitsparingen voor stopcontacten bijvoorbeeld. Dan zie je gelijk wat je kwijt bent, hier komt niets meer bij op, de prijs is inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland*.

Wanneer je graag persoonlijke hulp wil bij het samenstellen van je keukenwand, dan kan je ons altijd mailen, We maken dan een offerte voor je waarin precies staat wat de prijs van jouw paneel zal zijn. Na betaling daarvan maken we een ontwerp op maat voor je, met de afbeelding naar keuze. Let op: Bij individueel maatwerk worden DTP kosten in rekening gebracht.

 

Ik heb een andere vraag

 

*) Voor verzending naar de Waddeneilanden geldt een meerprijs o.b.v. formaat en gewicht. We berekenen dit graag even voor je.