Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
€ 0,00

Veelgestelde vragen

Bestellen en betalen

Wat kost een Pimp Your Kitchen achterwand?

De kosten van een keuken achterwand is helemaal afhankelijk van de maten waarop we jouw keukenwand gaan maken en het materiaal dat je graag wil hebben. In onze configurator kun je jouw wand zelf samenstellen, geheel op maat en inclusief alle uitsneden en uitsparingen voor stopcontacten bijvoorbeeld. Dan zie je gelijk wat je kwijt bent, hier komt niets meer bij op, de prijs is inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland.

Wanneer je graag persoonlijke hulp wil bij het samenstellen van je keukenwand, dan mag je ons altijd mailen, we maken dan een ontwerp op maat voor je, met de afbeelding naar keuze. Daarbij laten we je direct weten wat de achterwand gaat kosten met jouw maten.

 

Komen jullie de achterwand ook inmeten en monteren?

Wij leveren de achterwand tot aan je deur, onze vaste vervoerder maakt vooraf een leverafspraak met je, zodat je de nieuwe keuken achterwand zelf in ontvangst kunt nemen. Voor een uitgebreide montage video van het door jou gekozen materiaal kun je hier even kijken, daarmee gaat het je zeker lukken.

Wil je de wand niet zelf aanbrengen dan kunnen we je in contact brengen met één van onze PimpYourKitchen Vakmannen. Zij hebben kennis en ervaring met onze materialen en zijn aangesloten bij een betrouwbare organisatie. Stuur ons een mailtje met de woonplaats, dan zoeken we de Vakman het dichts bij jou in de buurt.

 

Hoe kan ik mijn nieuwe keuken achterwand betalen?

Wanneer je via de site wil bestellen kun je kiezen tussen een aantal mogelijkheden, met iDEAL, PayPal, VISA of MasterCard betaal je snel en gemakkelijk in een veilige omgeving, we hebben dan je betaling ook gelijk binnen. Wil je liever op rekening betalen en het geld overmaken dan is dat geen probleem, je ontvangt een factuur met alle gegevens die je nodig hebt in je mail. Houd er rekening mee dat met een overschrijving het soms een paar dagen duurt voordat we je betaling hebben ontvangen. Wanneer we dit goed en wel binnen hebben en jij ons akkoord geeft op het ontwerp en de maten, gaan we beginnen met de productie.

Ik heb een hoekkeuken en meerdere delen nodig, hoe gaat dat?

Heb je een hoekkeuken of U-keuken, dan heb je meerdere delen nodig die mooi op elkaar aansluiten, dat is geen probleem. Je kunt in de configurator jouw eigen wand samenstellen uit meerdere wanden, de prijs wordt dan automatisch berekend. Wanneer je ons een mailtje stuurt met de formaten van jouw nieuwe keukenwand dan berekenen wij de prijs voor je, zo weet je altijd precies wat het gaat kosten voordat je de wanden gaat bestellen.

Natuurlijk wil je ook dat de afbeelding die je in gedachten hebt mooi doorloopt in de hoeken. Daar zorgen wij voor. Je kunt in de mail al je wensen kenbaar maken wat betreft de keukenwand. In de configurator kun je tijdens het samenstellen en ontwerpen ook al rekening houden met de hoeken.

 

Ik heb een andere vraag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?
Akkoord