Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen

€ 0,00

Jouw eigen keuken achterwand

Foto's zeggen meer dan duizend woorden. Helemaal bij Pimp Your Kitchen. Een mooie foto kan het verschil maken in een interieur, in het bijzonder wanneer die op een onverwachte plek hangt! Daarom verzonnen wij de meest bijzondere plek in het huis, direcht achter je kookplaat! Een fantastische foto boven je aanrecht die ook gelijk dienst doet als spatwand. Je zult zien dat een keukenachterwand van Pimp Your Kitchen direct een eyecatcher is! Het wordt meteen onderwerp van gesprek bij iedereen die voor het eerst je keuken binnen stapt.

Afbeeldingen waar je blij van wordt

De meeste van onze afbeeldingen zijn gemaakt door John Kraft. Hij is professioneel fotograaf, die overal op de wereld de mooiste plekken op de gevoelige plaat heeft gezet. Meer dan tien jaar geleden begon hij met PimpYourKitchen. Er zitten niet alleen landschappen in de collectie. Wat dacht je van eten, drinken, steden, dieren, kunst en nog veel meer! Met de hoge kwaliteit foto's weet jij zeker dat je een fantastisch product in huis haalt.

Daarnaast kun je ook je eigen foto's of ideeën aanleveren, geheel naar wens maken we jouw unieke keuken achterwand op maat met het ontwerp zoals jij het helemaal voor je ziet. Niet creatief? Geen probleem! Wij helpen je graag met het maken van een mooi geheel. Het is heel simpel, een mailtje is voldoende om te beginnen!

Het PimpYourKitchen team

Bij PimpYourKitchen werken we samen om de mooiste keuken achterwanden te maken! Het eerste contact heb je meestal via de mail. Onze ontwerpers helpen je de achterwand helemaal naar wens te maken. En ook wanneer je nog niet zo goed weet wat je wil, staan we je graag met wooord en daad terzijde! Naast de ontwerpers bestaat het team uit een kleine groep professionele productie medewerkers die uitstekend samenwerken om de keuken achterwanden zo spoedig mogelijk realiseren. Nauwkeurige controles tussen elke productiestap zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit van het eindresultaat, daar kun je van op aan!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?
Akkoord