Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

*** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen ***

€ 0,00

Doei oude tegels, Hallo nieuwe keukenwand!

Ook toe aan een nieuwe uitstraling in jouw keuken? Of ben je bezig met het verbouwen van een nieuwe keuken? Dan is PimpYourKitchen dé uitkomst! Wij laten jouw keuken weer stralen en zorgen voor de oplossing op maat. Met de aluminium of dibond keuken achterwanden van PimpYourKitchen geef je jouw nieuwe of oude keuken de uitstraling die het verdiend. We maken alle wanden op maat en elke vorm is mogelijk. 

Bekijk de mogelijkheden

Ontwerp jouw eigen PimpYourKitchen keukenwand

Heb jij onze nieuwe collectie al gezien? We inspireren je graag om de keuken achterwand te vinden die bij jouw keuken past. Van moderne tegels tot aan trendy betonlooks, en dat in een handomdraai. De keuzes en mogelijkheden zijn eindeloos. In onze ontwerpmodule maak jouw eigen PimpYourKitchen keukenwand op maat. Probeer nu!

Eigen foto?

Dan kun je ook jouw eigen foto's of ontwerpen uploaden, geheel naar wens maken we jouw unieke keuken achterwand op maat met het ontwerp zoals jij het helemaal voor je ziet. Wij helpen je graag met het maken van een mooi geheel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het PimpYourKitchen team

Bij PimpYourKitchen werken we samen om de mooiste keuken achterwanden te maken! Onze ontwerpers helpen je graag de achterwand helemaal naar wens te maken. En ook wanneer je nog niet zo goed weet wat je wil, staan we je graag te woord! Naast de ontwerpers bestaat het team uit een kleine groep professionele productie medewerkers die uitstekend samenwerken om de keuken achterwanden zo spoedig mogelijk realiseren. Nauwkeurige controles tussen elke productiestap zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit van het eindresultaat.

Contact ons voor al je vragen