Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Een PimpYourKitchen keuken achterwand

Ook toe aan een nieuwe uitstraling in jouw keuken? Of ben je bezig met het verbouwen van een nieuwe keuken? Dan is PimpYourKitchen dé uitkomst! Wij laten jouw keuken weer stralen en zorgen voor de oplossing op maat.

Doe inspiratie op

De aluminium of dibond keuken achterwanden van PimpYourKitchen geven jouw nieuwe of oude keuken een nieuwe uitstraling in één handomdraai. De keukenwanden zijn gemakkelijk te monteren op oude tegelwanden, stuc wanden, etc. Het maakt niet uit wat jouw keuken achterwand betreft. Ook de maat en vorm van jouw keuken maakt niet uit. We maken de keukenwanden op maat. Een lage afzuigkap, hoger kastje of langere keukenwand is geen probleem.

Ontwerp jouw eigen PimpYourKitchen keukenwand

Heb jij onze nieuwe collectie al gezien? We inspireren je graag om de keuken achterwand te vinden die bij jouw keuken past. Van moderne tegels tot aan trendy betonlooks, en dat in een handomdraai. De keuzes en mogelijkheden zijn eindeloos. In onze ontwerpmodule stel je jouw eigen PimpYourKitchen keukenwand gemakkelijk samen, Geheel op maat. Probeer nu!

Eigen foto?

Dan kun je ook jouw eigen foto's of ontwerpen uploaden, geheel naar wens maken we jouw unieke keuken achterwand op maat met het ontwerp zoals jij het helemaal voor je ziet. Wij helpen je graag met het maken van een mooi geheel. Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het PimpYourKitchen team

Bij PimpYourKitchen werken we samen om de mooiste keuken achterwanden te maken! Onze ontwerpers helpen je graag de achterwand helemaal naar wens te maken. En ook wanneer je nog niet zo goed weet wat je wil, staan we je graag te woord! Naast de ontwerpers bestaat het team uit een kleine groep professionele productie medewerkers die uitstekend samenwerken om de keuken achterwanden zo spoedig mogelijk realiseren. Nauwkeurige controles tussen elke productiestap zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit van het eindresultaat.

Neem contact met ons op