Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
€ 0,00

Jouw eigen keuken achterwand

Foto's zeggen meer dan duizend woorden. Helemaal bij Pimp Your Kitchen. Een mooie foto kan het verschil maken in een interieur, in het bijzonder wanneer die op een onverwachte plek hangt! Daarom verzonnen wij de meest bijzondere plek in het huis, direcht achter je kookplaat! Een fantastische foto boven je aanrecht die ook gelijk dienst doet als spatwand. Je zult zien dat een keukenachterwand van Pimp Your Kitchen direct een eyecatcher is! Het wordt meteen onderwerp van gesprek bij iedereen die voor het eerst je keuken binnen stapt.

Afbeeldingen waar je blij van wordt

De foto's zijn gemaakt door John Kraft, hij is professioneel fotograaf die overal op de wereld de mooiste plekken op de gevoelige plaat heeft gezet. 10 jaar geleden begon hij met PimpYourKitchen. Er zitten niet alleen landschappen in de collectie. Wat dacht je van eten, drinken, steden, dieren, kunst en nog veel meer! Met de hoge kwaliteit foto's weet jij zeker dat je een fantastisch product in huis haalt.

Daarnaast kun je ook je eigen foto's of ideeën aanleveren, geheel naar wens maken we jouw unieke keuken achterwand op maat met het ontwerp zoals jij het helemaal voor je ziet. Niet creatief? Geen probleem! Wij helpen je graag met het maken van een mooi geheel. Het is heel simpel, een mailtje is voldoende om te beginnen!

Het PimpYourKitchen team

Bij PimpYourKitchen werken we samen om de mooiste keuken achterwanden te maken! Het eerste contact heb je meestal met Jolien, zij is aanspreekpunt als het gaat om de ontwerpen, vragen en de bestellingen. Na vele jaren gewerkt te hebben als grafisch vormgever en signmaker, maakt ze met heel veel plezier de perfecte wand voor jou. Oog voor detail en praktisch inzicht maakt dat ze ook een adviserende rol kan vervullen, dus ben je nog niet zeker van wat je precies wilt, stuur ons een foto van je keuken en wij leven ons in creatieve zin uit! 

"Het is ontzettend leuk om de resultaat foto's te mogen ontvangen van onze klanten, geweldig om te zien dat steeds meer mensen iets unieks maken van hun keuken, een eigen stijl durven te etaleren. Trots dat ik daar aan mee kan werken!"

De rest van het team bestaat uit een kleine groep professionele productie medewerkers die uitstekend samenwerken om de keuken achterwanden zo spoedig mogelijk realiseren. Controles tussen elke productie stap zorgen voor hoogwaardige kwaliteit van het eindresultaat, daar kun je van op aan!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?
Akkoord