Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
€ 0,00

Veelgestelde vragen

Eigen foto of idee aanleveren

Hoe kan ik mijn eigen foto aanleveren?

In onze keuken achterwand configurator kun je zelf jouw nieuwe achterwand ontwerpen, hierin kun je de foto uploaden en gebruiken. Wij controleren altijd nog even de kwaliteit van de afbeelding of deze wel geschikt is voor het formaat van je keukenwand. Wij hanteren een minimale resolutie van 3350 pixel per 100 cm, voor een keukenwand van 300 cm moet je eigenlijk een foto hebben van minimaal 9.000 pixels. Twijfel je of de afbeeling die je in gedachten hebt wel groot genoeg is, dan mag je deze altijd even via wetransfer mailen naar ons, dan kijken wij even of het kan en wat we voor je kunnen betekenen. Met onze speciale software kunnen we de afbeelding eventueel nog iets vergroten en je laten zien wat de uiteindelijke printkwaliteit is.

Waarom moet ik wetransfer gebruiken als ik mijn foto naar jullie wil mailen?

Fotobestanden hebben vaak een groot formaat, veel mailaccounts comprimeren de originele afbeelding om ze geschikt te maken voor het verzenden. Dan krijgen wij de afbeelding kleiner binnen en dit zou ervoor kunnen zorgen dat je foto niet geschikt is om te gebruiken. Via het programma Wetransfer krijgen wij een link waarmee we jouw originele foto kunnen downloaden. Zo hebben we de hoogste kwaliteit waarmee we je keukenwand kunnen ontwerpen.

Kan ik ook een foto van een stocksite gebruiken?

Wij hebben een samenwerking met iStock.com en Shutterstock.com. Hier kun je naar hartelust een afbeeling zoeken die perfect is voor jouw nieuwe keuken achterwand. Je hoeft deze afbeelding niet te kopen, dat regelen wij voor je. Eerst kijken we of de foto die je in gedachten hebt wel de juiste kwaliteit heeft voor jouw formaten wand en maken we het ontwerp voor je. Pas als je helemaal tevreden bent en de wand wil bestellen, kopen we de afbeelding voor je. Let op, de prijs van de foto komt nog wel bij de offerteprijs op. De kosten voor een stockfoto zijn meestal €30,- , sommigen zijn €60,- .

Krijg ik in de configurator een waarschuwing als mijn eigen afbeelding niet groot genoeg is?

Wanneer je graag zelf de achterwand ontwerpt en een eigen afbeelding wil gebruiken, kun je deze uploaden in onze configurator. Voordat je gaat bestellen kun je de bestanden door ons laten controleren door het ontwerp op te slaan en contact op te nemen. Wil je gelijk bestellen dan kan dat ook, wij controleren altijd nog of de afbeelding die je in gedachten hebt wel groot genoeg is. We werken liever niet met een automatische waarschuwing, want er is vaak meer mogelijk dan je denkt en we willen jou die mogelijke opties zeker aanbieden.

Kan ik ook een specifieke kleurwens opgeven?

Onze keukenwanden hebben als standaard een witte basis, deze witte tint ligt het dichtst bij RAL9016. Wil je dat de achtergrond een specifieke kleur krijgt zodat deze mooi aansluit bij de rest van je keuken, dan horen we dat graag van je. Houd er wel rekening mee dat we de kleur nooit 100% kunnen benaderen, we zullen altijd zo dicht mogelijk in de buurt proberen te komen. Eventueel is het mogelijk om kleurstaaltjes te laten maken, dan weet je zeker dat de uiteindelijke wand helemaal naar wens is. Vraag ons even naar de mogelijkheden.

Ik heb een andere vraag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?
Akkoord