Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Informatie

Eigen foto of idee aanleveren

Hoe kan ik mijn eigen foto aanleveren?

In onze keuken achterwand configurator kun je zelf jouw nieuwe achterwand ontwerpen. Hierin kun je ook een eigen foto eenvoudig uploaden en positioneren. Wij controleren altijd nog even de kwaliteit van de afbeelding of deze wel geschikt is voor het formaat van je keukenwand.Hieronder zie je hoe groot een foto moet zijn om van voldoende kwaliteit te zijn voor je achterwand:

  • Minimale resolutie:
            85 dpi op 100% (3350 pixels per meter; voor een keukenwand van 300 cm
            moet je dus een foto hebben van minimaal 9.000 pixels)
  • Optimale resolutie:
            240 dpi op 100% (10.000 pixels per meter; voor een keukenwand van 300 cm
            moet je dus een foto hebben van minimaal 30.000 pixels))

Twijfel je of de afbeelding die je in gedachten hebt wel groot genoeg is, dan mag je deze altijd even via WeTransfer mailen naar ons, dan kijken wij even of het kan en wat we voor je kunnen betekenen. Met onze speciale software kunnen we de afbeelding eventueel nog iets vergroten en je laten zien wat de uiteindelijke printkwaliteit is.

Waarom moet ik wetransfer gebruiken als ik mijn foto naar jullie wil mailen?

Fotobestanden hebben vaak een groot formaat, veel mailaccounts comprimeren de originele afbeelding om ze geschikt te maken voor het verzenden. Dan krijgen wij de afbeelding kleiner binnen en dit zou ervoor kunnen zorgen dat je foto niet geschikt is om te gebruiken. Via de website WeTransfer krijgen wij een link waarmee we jouw originele foto kunnen downloaden. Zo hebben we de hoogste kwaliteit waarmee we je keukenwand kunnen ontwerpen.

Kan ik ook een foto van een stocksite gebruiken?

Je kan een afbeelding kopen op sites zoals iStock.com en Shutterstock.com. Hier kun je naar hartelust een afbeelding zoeken die perfect is voor jouw nieuwe keuken achterwand. Laat voorafgaand aan je bestelling even via de mail weten welke afbeelding je in gedachten hebt, dan controleren wij nog even of de resolutie ervan voldoende is om haarscherp op jouw achterwand te komen. Je krijgt dan van ons een mailtje terug waarin we laten weten of de door jou gekozen foto van voldoende kwaliteit is. Let op, voor deze foto's moet je wel betalen. De kosten voor een stockfoto variëren van zo'n € 15,- tot € 60,-  en meestal heb je een credit card of Paypal account nodig om dit af te kunnen rekenen.

Wil je liever kijken of je een afbeelding kan vinden, die niets kost? Er zijn op het internet een best aantal gratis stockfoto sites te vinden, zoals:

Er zijn nog veel meer van dit soort sites, maar let er wel op dat de resolutie van de door jou gekozen afbeelding wel hoog genoeg is. Vaak bieden gratis stockfoto sites afbeeldingen aan, die lager van resolutie zijn dan betaalde sites.

Krijg ik in de configurator een waarschuwing als mijn eigen afbeelding niet groot genoeg is?

Wanneer je graag zelf je achterwand ontwerpt en een eigen afbeelding wil gebruiken, kun je deze uploaden in onze configurator. Voordat je gaat bestellen kun je de bestanden door ons laten controleren door het ontwerp op te slaan en contact op te nemen. Wil je gelijk bestellen dan kan dat ook, wij controleren altijd nog of de afbeelding die je in gedachten hebt wel groot genoeg is. We werken liever niet met een automatische waarschuwing, want er is vaak meer mogelijk dan je denkt en we willen jou die mogelijke opties zeker aanbieden.

Kan ik ook een specifieke kleurwens opgeven?

Onze keukenwanden hebben als standaard een witte basis, deze witte tint ligt het dichtst bij RAL9016. Wil je dat de achtergrond een specifieke kleur krijgt zodat deze mooi aansluit bij de rest van je keuken, dan horen we dat graag van je.

Wij kunnen onze Pimp Superior en Pimp Solid in exacte RAL kleuren uit de RAL K7 kleurenwaaier leveren. Je kiest dan in de configurator eenvoudig voor de 'RAL kleur' afbeelding en geeft per mail op welke kleur je precies wil hebben. Bij Pimp Flexible zullen deze kleuren altijd een benadering zijn.

Houd er wel rekening mee dat we in bepaalde gevallen de kleur niet 100% kunnen benaderen, We zullen dan altijd zo dicht mogelijk in de buurt proberen te komen. Eventueel is het mogelijk om kleurstaaltjes te laten maken, dan weet je zeker dat de uiteindelijke wand helemaal naar wens is. Vraag ons even naar de mogelijkheden.

Ik heb een andere vraag