Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Informatie

Levering

Onze materialen hebben elk hun eigen productieproces en daarom dus ook verschillende levertermijnen:

  • Pimp Flexible 2 à 3 weken.
  • Pimp Solid 2 tot 4 weken.  
  • Pimp Superior 2 tot 4 weken. 

Levertijden zijn gerekend na ontvangst van bestelling, betaling en eventuele goedkeuring op het ontwerp. Wanneer we sneller kunnen leveren dan proberen we dat uiteraard. 

 

Verzending

Onze Pimp Flexible wordt opgerold verzonden. Dit gebeurt met een standaard pakketdienst. Ook onze Pimp Solid en Pimp Superior willen we graag netjes en onbeschadigd bij je thuis krijgen. Omdat deze keukenachterwanden erg groot kunnen zijn, maken we hiervoor gebruik van een speciale bezorgdienst. Hieronder lees je meer over onze verzendmethoden.

 

Pimp Flexible

Het PimpYourKitchen Pimp Flexible materiaal wordt via een van de standaard pakketdiensten verzonden. Wanneer wij de bestelling verzenden krijg je daarvan - afhankelijk van de bezorgdienst - een bevestiging per e-mail. Doorgaans wordt de achterwand binnen drie werkdagen aangeboden door de vervoerder. Treffen zij je niet thuis aan, dan proberen ze het bij de buren aan te bieden. Heb je liever niet dat het pakket bij de buren aangeboden wordt, geef dit dan aan bij je bestelling. Wanneer het pakket bij de buren is aangegeven, of wanneer ze niemand treffen, laten ze een bericht achter in de brievenbus of je kunt dit online terugvinden. 

 

Pimp Solid & Pimp Superior

Het PimpYourKitchen Pimp Solid, en Pimp Superior materiaal wordt via een aparte bezorgdienst verzonden. Wanneer de productie van de plaat gereed is, neemt onze bezorgdienst contact met je op voor de bezorging van het plaatmateriaal. Deze biedt je een bezorgdag aan, mocht je zelf niet beschikbaar zijn dan kun je aangeven of de plaat bij je buren afgeleverd kan worden. Ben je op de voorgestelde datum niet beschikbaar, dan kun je dit aangeven en wordt er een nieuw voorstel gedaan voor een leverdatum. Wij gaan ervan uit dat de plaat binnen deze twee geboden levermomenten bezorgd kan worden. Lukt dit niet, dan moeten wij helaas extra kosten in rekening brengen voor de bezorging.

De bezorging is tot aan de brievenbus; woont u bijvoorbeeld op een etage, zonder lift, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar binnen.

Deze bezorgwijze zorgt ervoor dat we ons product zonder extra verzendkosten kunnen aanbieden!

Binnen Nederland en België rekenen we dus geen extra verzendkosten, maar de Waddeneilanden vormen hierop een uitzondering. Op aanvraag kunnen we de extra kosten ervan even voor je uitrekenen.