Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

LET OP: WEEK 52 ZIJN WIJ GESLOTEN *** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Informatie

Ik wil graag dat jullie inmeten en plaatsen. Kan dat?

Jazeker kan dat. Hiervoor bieden wij je onze ontzorgingsservice. De prijzen hiervan zijn echter op aanvraag. Dit is namelijk onder andere afhankelijk van de grootte van je keuken-achterwand(en) en de afstand van onze vestiging in Eindhoven tot jouw adres.

Onze ontzorgingsservice is tweeledig. Allereerst komen wij bij je langs om in te meten en advies te geven. Je achterwand is iets waar je jarenlang plezier van wil hebben. Het is dus zaak dat jouw achterwand straks helemaal aan jouw wensen voldoet.

Na de productie van je keuken-achterwand(en) neemt ons montageteam contact met je op voor het maken van een plaatsingsafspraak. Zij zorgen ervoor dat jouw achterwanden professioneel worden geplaatst en ruimen alles daarna weer netjes op.

Wil je wel advies en een inmeting, maar kan je je achterwand prima zelf monteren? Ook dat kan. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Let op: De kosten van onze ontzorgingsservice maar ook van een losse inmeting staan los van de kosten van de achterwand zelf. Wij specificeren de kosten altijd vooraf en ook in de link, die je krijgt om je achterwand(en) af te rekenen, staat alles duidelijk op een rijtje.