Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Informatie

Ik wil eerst een materiaal staaltje zien. Kan dat?

Kan je je er geen voorstelling van maken hoe je keukenwand eruit komt te zien? Geen probleem, want je kunt bij ons ook eerst een staaltje bestellen van onze PimpYourKitchen materialen. Zo heb je een voorbeeld in handen, waarmee je goed kan beoordelen hoe onze materialen er 'in het echt' uitzien. Deze paneeltjes zijn ca. 13x20 cm groot.

 

We kunnen je stalen toesturen van:
  • Pimp Superior (glans en mat)
  • Pimp Superior houtlook specials
  • Pimp Solid (glans en mat)
  • Pimp Flexible (glans en mat)

 

Bestel hier eenvoudig jouw staaltje

De kosten van een bedrukt voorbeeldpaneeltje bedragen € 11,00 incl. BTW (excl. verzendkosten).

Ook kun je een staaltje zonder bedrukking ontvangen. Die kosten € 8,00 incl. BTW (excl. verzendkosten).

 

Ik wil graag een staaltje met een eigen gekozen afbeelding. Kan dat?

Het maken van materiaal staaltjes is een tijdrovend en dus duur proces. We vervaardigen derhalve normaal gesproken geen staaltjes op maat, bijvoorbeeld met een zelfgekozen afbeelding uit ons assortiment of een eigen afbeelding. 

Onze staaltjes zijn slechts bedoeld om een indruk te krijgen van ons product en het materiaal. Ze zijn voorzien van een standaard afbeelding om je daarvan een goed voorbeeld te geven.

Uiteraard kunnen we hier in speciale gevallen een uitzondering op maken. Neem in dat geval hierover eerst contact met ons op.