Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

*** 27 mei zijn wij GESLOTEN *** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Durolook 041 Douglas

De Durolook Specials geven een echte hout-look én feel aan je keuken achterwand. Met de keuze uit 5 verschillende houtsoorten geef je je keuken een echt natuurlijke uitstraling, maar dan met de onverwoestbare duurzaamheid van onze Pimp Superior. Schoonmaken wordt dus een fluitje van een cent.

Door de speciale coating ziet deze keuken achterwand-serie er niet alleen uit als hout, je voelt ook de structuur. Dat maakt de Durolook specials zo speciaal!

Helaas is op het computerscherm niet te zien hoe mooi dit er in het echt uitziet. Besluit je om te kiezen voor een Durolook keuken achterwand, dan adviseren we je om altijd eerst even een staaltje te bestellen.

Let op

Deze specials zijn alléén leverbaar als Pimp Superior in matte uitvoering.

Jouw keuken achterwand(en) verwerken we met de allergrootste zorg. De door jou opgegeven uitvoering, buitenmaten en uitsparingen worden exact volgens jouw specificaties, tot op de milllimeter nauwkeurig, uitgevoerd. Je krijgt bij ons dus altijd individueel maatwerk, helemaal toegespitst op jouw keuken.

We verzenden jouw achterwand met een vervoerder, die gespecialiseerd is om grote plaatmaterialen met de allergrootste zorg te transporteren. Nadat deze jouw keuken achterwand(en) bij ons in ontvangst heeft genomen, zal hij telefonisch of per mail contact met je opnemen voor het maken van een aflever-afspraak. Zo weet je altijd precies, waar je aan toe bent en wanneer je je keuken achterwand kunt verwachten. En die extra zorg en service kost bij ons helemaal niets extra*.


*) Bij bezorging op de waddeneilanden moeten we helaas wel een meerprijs berekenen.

 

Personaliseer jouw achterwand

Breedte (cm)

Hoogte (cm)

kies eerst materiaal  

vanaf € 0,00 kies eerst materiaal...

Keukenwand configureren
of
Mail je bestelling