Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Aluminium achterwand keuken

De ideale oplossing voor een aluminium achterwand keuken– ook wel een keukenwand of backsplash genoemd - in jouw keuken ontwerp je helemaal zelf. Met de Aluminium achterwand keuken van PimpYourKitchen kies je uit onze uitgebreide collectie de nieuwe aluminium achterwand keukenvoor jouw spatwand.

Bekijk onze collectie


Of kies jouw eigen afbeelding in onze ontwerptool. Alle maten, vormen en hoeken zijn mogelijk zodat je precies de juiste aluminium achterwand keuken ontwerpt die in jouw keuken past. Mét gratis uitsparingen voor stopcontacten.


Ga naar de ontwerptool

 

Voordelen van een PimpYourKitchen aluminium achterwand.

Ten eerste maakt een Aluminium achterwand keuken jouw keuken helemaal af. Een rustieke keuken combineer je met een moderne Aluminium achterwand keuken, en een strakke witte keuken fleur je helemaal op met een kleurrijke Aluminium achterwand keuken. Maar een Aluminium achterwand keuken zorgt er ook voor dat jouw keukenmuren achter de kookplaat en de wasbak makkelijk schoon te maken zijn.
  • Hitte- en waterbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gemakkelijk aan te brengen
 

Aluminium achterwand keuken

De PimpYourKitchen Aluminium achterwand keuken zijn gemaakt van dibond en aluminium. De ideale materialen voor een duurzaam resultaat in jouw keuken. Bekijk het materialen overzicht voor de voordelen per materiaalsoort. Twijfelt u over de juiste keuze?
 

Delen:

Bekijk onze collectie!

Collectie bekijken