Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Hittebestendige plaat keuken

Een hitte bestendige plaat voor in je keuken is een perfecte toevoeging aan het interieur. Het lijkt niet alleen fantastisch maar het is ook nog eens erg praktisch. De plaat is eenvoudig schoon te maken, is hittebestendig en is te personaliseren met elke denkbare opdruk.

Maak jouw eigen keukenwand

Aluminium keuken achterwand

Een hittebestendige keuken achterwand van Pimp Your Kitchen is de perfecte toevoeging aan je keuken. De plaat heeft absoluut geen last van hitte afkomstig van pannen, een kookplaat of opspattend vet. Sterker nog, een hittebestendige plaat gaat tijdens het productieproces al door een oven van 200 graden Celsius. Die kan dus wel tegen een beetje hitte!

Hittebestendigheid test

Bij Pimp Your Kitchen hebben we één van onze panelen gewaagd aan de hittebestendigheid test om aan te tonen dat onze keuken achterwanden en spatwanden ook echt hittebestendig zijn.

Hittebestendige plaat achter fornuis of kookplaat

Zo'n keuken plaat kan dus perfect achter het (gas)fornuis worden gemonteerd. Al onze geleverde materialen kunnen tegen deze hitte, echter het meest hitteresistent is onze Pimp Superior materiaal. Dit bestaat namelijk uit een 2 mm dikke plaat aluminium, dat op zichzelf al een zeer brandveilig materiaal is. 

Natuurlijk is brandveiligheid niet het enige voordeel. Ten eerste maakt een Aluminium achterwand keuken jouw keuken helemaal af. Een rustieke keuken combineer je met een moderne Aluminium achterwand keuken, en een strakke witte keuken fleur je helemaal op met een kleurrijke Aluminium achterwand keuken. Maar een Aluminium achterwand keuken zorgt er ook voor dat jouw keukenmuren achter de kookplaat en de wasbak makkelijk schoon te maken zijn.

  • Hitte- en waterbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gemakkelijk aan te brengen

 

Onze collectie hittebestendige achterwanden

Bij Pimp Your Kitchen hebben we een brede collectie met foto's, zo maak je jouw hittebestendige plaat helemaal naar jouw wensen. Je kan ook je eigen foto aanleveren. Kijk snel op onze webshop om te kijken of er ook voor jou een goede keuze tussen zit!

Bekijk collectie

 

Delen:

Bekijk onze collectie!

Collectie bekijken