Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

'Be Creative' met onze Refined Edge Serie

We konden al rekening houden met alle hoogteverschillen in jouw keuken, maar nu kun je creatief helemaal losgaan met onze nieuwe 'Refined Edge' serie!

 

Tegelmotieven blijven een populair item in de keuken, maar onze materialen hebben vele voordelen ten opzichte van echte tegels, o.a. het schoonmaken van vieze voegen behoort definitief tot de verleden tijd. We zien steeds vaker dat bovenkastjes worden vervangen door grote robuuste houten planken en waarom zouden we de keukenachterwand daar laten eindigen? 

Nu kunnen we ook keuken achterwanden maken die aan de bovenzijde met de vorm zijn uitgefreesd en je op een zeer creatieve manier kunt toepassen in jouw keuken interieur. Heb je een hoek in de keuken, dan zorgen wij dat het motief mooi doorloopt en kunnen we zelfs ook de zijkanten met de vorm meefrezen. Omdat het geen losse tegels zijn, maar één stuk, heel eenvoudig te monteren en je kunt gemakkelijk door het materiaal boren om bijvoorbeeld een plank te bevestigen. Ook in andere kleuren leverbaar, dus helemaal passend voor wat jij wilt.

De meest gemakkelijke manier om jouw keuken te 'Pimpen' met echt iets vernieuwends!

(onze Hexagone Refined Edge serie -  boven; 'Honeycomb', onder links; 'Misty Blue' en onder rechts; 'Goddness green')

Delen:

Bekijk onze collectie!
 21 maart 2019

Wil jij deze achterwand?

Deze keukenwand bestellen