Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00
Binnenkijken bij
 16 september 2018

Cynthia

De 'Red Poppies' keuken achterwand van Cynthia

"Koken is een genot in mijn keuken met die prachtige achterwand van Pimp Your Kitchen! Persoonlijke service, aanpassen van het ontwerp en een snelle levering. Alleen het zelf inmeten had wat voeten in de aarde, waardoor ik bijna in de knel kwam (letterlijk). Dankzij de inschakeling van één van hun Vakmannen is het echter helemaal goed gekomen!"

 

Cynthia is zelf fotograaf en ze wilde dolgraag onze Poppies op haar achterwand, met een paar aanpassingen maakten we de wand helemaal naar wens voor haar. Uiteraard op ons Pimp Superior Glans materiaal, want deze heeft de beste beeldkwaliteit. Wanneer je een kritisch oog hebt is dat wel belangrijk ;-)

Zelf inmeten kan soms lastig zijn, wij proberen je daar zo goed mogelijk mee te helpen, dankzij Cynthia hebben we onze service weer beter kunnen aanscherpen daarin. Wil je graag dat er iemand bij je thuis komt om in te meten en de montage te doen, dan brengen we je graag in contact met 'De Vakman'. In deze groep van gespecialiseerde klussers zit altijd wel iemand bij jou in de buurt.

 

Delen: