Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00
Tips voor
 14 december 2021

Een kantoorruimte in je eigen keuken

Thuis werken wordt steeds meer gebruikelijk. Sinds het mogelijk is om hybride te werken, doen mensen het graag. Maar natuurlijk moet je hier wel de ruimte ervoor maken. Misschien zal je er niet zo snel over nadenken, maar het is mogelijk om in elk huis thuis te werken! Daarnaast bespaar je wat extra ruimte door je keuken te gebruiken als werkplek. Tover jouw leef keuken naar een werk keuken om lekker thuis te werken. Met de volgende tips en tricks zal jouw keuken veel meer aanvoelen als een werkplek!

Gebruik de ongebruikte ruimte in jouw keuken

Waarschijnlijk heb je een kleine ruimte in je keuken die je niet gebruikt. Bijvoorbeeld een hoekje in je keuken waar net nog een bureau in past of een houten plank. Dit kan je makkelijk omtoveren naar een werkruimte naar je eigen smaak. 

 

Koop een ergonomische bureaustoel

Keukenstoelen die je standaard bij aan de keukentafel zou gebruiken zijn niet meteen het beste voor je postuur. Ergonomische bureaustoelen zijn daarom aangeraden om je postuur zo goed mogelijk te houden. Wanneer je aan het werk zit je erg lang en is het belangrijk dat je postuur er niet aan lijd.

 

Decoreer je keuken

Om een zo lekker mogelijke werksfeer te creëren voor jezelf is het natuurlijk ook fijn om je werkruimte zo leuk mogelijk te decoreren. Er zijn vele manieren hiervoor:
  1. Wat kamerplanten kunnen je keuken een hele andere sfeer geven (Zie onze vorige blog).
  2. Zet wat spullen op je bureau zodat het lijkt op een werkplek. Denk bijvoorbeeld aan wat pen en papier, een bureaulamp, een laptop of computer. Er zijn genoeg keuzes!
  3. Je kan de wanden decoreren als het er kaal uitziet met behulp van bijvoorbeeld een plank met boeken, een keukenwand, posters en nog veel meer!
 
 
Door de vorige tips te volgen kan je een hele fijne werkruimte maken dat precies bij je past! Naast het feit dat je ruimte bespaart, zal je ook wat productiever zijn doordat je keuken binnen handbereik zit! Even een pauze en wat lekkers nodig, je hoeft niet eens een stap verder te nemen.

 

Delen: