Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

WIJ ZIJN OP VAKANTIE VAN VR. 12 JULI T/M ZO. 4 AUGUSTUS. U KUNT GEWOON BESTELLEN, VANAF 5 AUGUSTUS STARTEN WE WEER MET DE PRODUCTIE *** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Stock foto's op je keukenwand

Wij bij PimpYourKitchen hebben een zeer uitgebreide collectie van afbeeldingen, die allemaal uitstekend geschikt zijn voor keukenwanden tot 4 meter of langer. Het kan echter zo zijn dat je iets heel anders in gedachten hebt. Iets dat precies de kleuren heeft van jouw interieur, of een foto van een favoriete vakantieland of stad bijvoorbeeld. Dan is zoeken op een foto stock website een heel goed alternatief. Daar zijn prachtige beelden te vinden! Maar voordat je een avond 'binge-zoeken' gaat inplannen is het handig om te weten hoe dit precies in z'n werk gaat.

Op de meeste foto's op het internet zitten auteursrechten, dit betekent dat deze niet zomaar gebruikt mogen worden zonder hiervoor toestemming te vragen bij de eigenaar van het betreffende beeld of illustratie. Bij een fotostock site kun je de afbeelding en de rechten die nodig zijn kopen om er een keuken achterwand van te maken. Bij PimpYourKitchen zijn we groot fan van iStock, Shutterstock en AdobeStock. Een beeld kost hier 1 credit (€ 9,68) tot 3 credits (€ 29,04)

Moet ik de afbeelding al kopen als ik iets heb uitgezocht? Van alle beelden is een 'voorbeeldje' te downloaden, hier staat een watermerkje in, meestal met de naam van de stock site of de maker. Deze voorbeeldfoto kun je gebruiken om zelf een keuken achterwand te ontwerpen in onze configurator, of door ons te laten maken. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent kopen wij de afbeelding voor je.

Is een afbeelding van een stock site altijd geschikt? Wij hanteren een minimale resolutie 3350 pixel per 100 cm, dus wordt jouw keuken achterwand 300 cm, dan hebben we een afbeelding nodig van rond de 10.000 pixels. Bij de foto staat altijd wat de resolutie is wanneer het is aangekocht. Twijfel je of het beeld dat je in gedachten hebt wel groot genoeg is, dan mag je ons altijd mailen, dan kijken wij er even goed naar. Zo kun je de keukenwand ook al bestellen op basis van een eigen ontwerp, wij controleren het beeld voordat we het gaan produceren, hiervan krijg jij weer een terugkoppeling van ons.

Let op! Heel soms is een foto alleen te gebruiken als deze bij een redactioneel artikel geplaatst wordt. Wij gebruiken de afbeelding creatief, dus mogen we die specifieke beelden niet gebruiken, het staat altijd bij de informatie van de foto aangegeven als deze alleen voor redactioneel gebruik is.

Silvia en haar vriend kozen voor een afbeelding van Shutterstock, met deze 'Vissen' maakte we een mooie Pimp Superior keuken achterwand voor ze.

"Beste PimpYourKitchen, de achterwand is afgelopen vrijdag geleverd. Ik was zelf het weekend weg, maar mijn vriend heeft hem geïnstalleerd, zodat ik zondag een mooie verassing had toen ik thuis kwam. We zijn er heel erg blij mee, het is heel mooi geworden. Prachtige kwaliteit, scherpe afbeelding en mooi materiaal. Heel erg bedankt voor het meedenken, de mooie ontwerpen en het gave resultaat. Hartelijke Groet, Sylvia"

 

Ik heb een afbeelding naar wens gevonden, hoe ga ik nu te werk? Bedenk of je graag wil dat wij het ontwerp maken of dat je zelf aan de slag gaat in onze configurator. Beide opties zijn heel eenvoudig, volg deze stappen en je hebt binnen 'no-time' een prachtige nieuwe keuken achterwand!

- Sla het voorbeeldje van de foto of illustratie op, of noteer het nummer en de websitenaam.

- Mail ons alle informatie die we nodig hebben om een mooi ontwerp voor je te maken. De afmetingen die de keukenwand moet hebben(inclusief alle eventuele uitsparingen), het voorbeeldje van de afbeelding of het nummer, eventueel een foto van de keuken en alle wensen wat betreft het ontwerp.

- Je krijg van ons zo spoedig mogelijk een ontwerp en een offerte voor de keuken achterwand, daarna kunnen we samen met jou de bestelling rond maken via de mail.

- Wil je de keukenwand zelf ontwerpen, vul dan in onze configurator alle maten in en maak de uitsparingen. Bij de keuze van een eigen afbeelding kan het voorbeeldje geupload worden, maak de wand naar wens en bestel op het materiaal naar keuze. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een besteloverzicht van ons.

(binnenkort is het ook mogelijk om de credits voor de afbeelding bij je bestelling te doen, totdat het zover is krijg je bij het besteloverzicht nog een extra factuur voor de afbeelding)

 

Delen:

Info over
 19 november 2018

Liever een afbeelding kiezen uit onze collectie?

Collectie bekijken