Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Recepten op je keuken achterwand

Geef je keuken een persoonlijk tintje met een recept op je keuken achterwand. Hoe je ervoor zorgt dat je er jarenlang met veel plezier naar blijft kijken? lees onze tips!

 

We hebben allemaal wel een favoriet recept, iets wat je elke week wel wil eten, waar je ontzettend van geniet om het te bereiden. Of misschien heb je ergens iets heel leuks gezien en denk je dat het heel mooi staat in jouw keuken. De kleuren van de ingrediënten passen precies bij wat jij wil, maar waar moet dan de tekst komen? En hoe voorkom je dat het niet te druk wordt in je keuken?

Met deze tips kun je alvast dromen over jouw perfecte keuken achterwand!

Kies een recept waar je 'iets' mee hebt. Een recept van je moeder of oma bijvoorbeeld. Als kind heb je de herinnering dat dit voor je bereid werd, je kunt de geur zelfs oproepen. Heel persoonlijk en daarom een uitstekende keuze voor op jouw wand.

Wanneer je een afbeelding gaat zoeken die bij jouw recept past, zoek dan altijd naar een 'groep' of een sfeerbeeld waar een paar of alle ingrediënten op staan. Dit staat niet alleen veel mooier, het maakt je keukenwand ook veel minder druk. Op iStock staan honderden foto's van groenten, fruit, kruiden, pasta's, enz.

Licht grijs of witte achtergrondkleur zorgen voor rust in je keuken. De teksten in een specifieke kleur zorgen ervoor dat het eruit springt of juist niet, net waar je het accent op wil leggen.

Laat ons je ontwerp in elkaar zetten. Mail ons de tekst die erop moet komen en de afbeelding(en) die je in gedachten hebt en wij maken er een mooi geheel van. Om ons te helpen mag je gerust een foto van je keuken sturen, dan kunnen wij het helemaal toespitsen op de ruimte waar de keukenwand komt.

Bedenk of je de bereidingswijze er wel of niet bij wil. Dit kan een mooie aanvulling zijn, eventueel kan het natuurlijk ook in een andere taal.

Of bestel een recept uit onze eigen collectie. De 'Zeebaars met Zeekraal', 'Guacamole' of 'Gazpacho' bijvoorbeeld, we kunnen deze ook nog helemaal voor je aanpassen qua kleur, indeling, afbeeldingen en tekst.

Welk recept kunnen we voor jou op je keukenwand plaatsen?

Inge en Tijs (op de foto rechtsonder) ontwierpen een eigen keukenwand, die uit de keuken knalt!

"Geïnspireerd door het zeebaars achterwand ontwerp, wilden we ook iets met een recept. Het is Bruschetta geworden, een mooi woordbeeld, vrolijke kleur én een extra reden om het onze gasten voor te zetten."

Delen:

Tips voor
 17 oktober 2018

Ook je eigen ideeën?

Mail ons!