Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

'Rustic Looks'

We beginnen het jaar goed met een mooie, nieuwe aanvulling op onze collectie! We kregen zo veel aanvragen voor keukenachterwanden met afbeeldingen van natuursteen, marmer en andere materialen zoals hout, dat we besloten er een collectie van aan te leggen. De trends van dit moment zijn hierin meegenomen en de collectie zal steeds aangevuld worden met nieuwe 'Looks'.

Het is dé trend van dit moment, een industriële en rauwe uitstraling in de keuken, waar onbewerkte materialen perfect in passen. Daarbij zijn deze keukenwanden tijdloos en is het heel eenvoudig om een compleet andere uitstraling te creëeren met andere accessoires. Kies je voor een lichte 'Look' zoals onze 'Betonstuc Light' of één van de marmer keukenwanden, dan geeft dat in je keuken ook een zeer ruimtelijk effect. 

Doordat onze materialen zelf te monteren zijn en makkelijk te reinigen, heb je wel de uitstraling en sfeer, maar niet de hoge kosten of intensief onderhoud waar je rekening mee moet houden. Kijk ook even op Pinterest voor nog meer ideëen.

Vind je het lastig om te kiezen? We geven je graag persoonlijk advies! Als je ons een foto van de keuken mailt, kunnen wij gericht met je meekijken en denken over een nieuwe 'Look' waar je nog jarenlang plezier van hebt! Ben je benieuwd naar onze materialen, dan kun je het beste staaltjes bestellen en deze thuis, op je gemak, goed bekijken voordat je de beslissing maakt.

Voor welke 'Look' ga jij?

Delen:

Bekijk onze collectie!
 20 januari 2019

Wil jij deze achterwand?

Deze keukenwand bestellen