Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

WIJ ZIJN OP VAKANTIE VAN VR. 12 JULI T/M ZO. 4 AUGUSTUS. U KUNT GEWOON BESTELLEN, VANAF 5 AUGUSTUS STARTEN WE WEER MET DE PRODUCTIE *** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00
Info over
 12 juni 2019

Aluminium achterwand keuken

Zie jij ook steeds vaker foto’s van aluminium achterwanden in de keuken? Misschien ken je zelf wel iemand die al zo’n prachtige achterwand in de keuken heeft hangen. 
Het is ook niet zo gek dat we het steeds vaker gaan zien. Een achterwand van aluminium in je keuken is namelijk dé oplossing. Het ziet er prachtig uit en is super functioneel!

Waarom een aluminium keukenachterwand ideaal is voor je keuken

Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waarom een aluminium wand in de keuken zo gewild is. Deze redenen zijn onder te verdelen in twee categorieën.

1. Je vindt het er mooi uitzien
2. Het is handig/functioneel
3. Je zoekt een duurzame keuken achterwand

Hieronder staan in het kort de twee categorieën voor je uitgeschreven.

U vindt het er mooi uitzien

Welke smaak je ook hebt, een aluminium achterwand ziet er altijd uit zoals jij wil. Het is namelijk mogelijk om elke denkbare afbeelding, tekst, foto, patroon, wat je maar wil, op de wand te laten zetten. 
Dit doen we met een speciaal proces dat super hoge kwaliteit garandeert. Prachtige kleuren en haarscherpe lijnen. Dit is mogelijk in mat of glans. Net wat jij mooier vindt. 

Het is handig/functioneel

Als je denkt: “ja, het is heel mooi. Maar mensen, we hebben het over een keuken achterwand. Dat moet goed tegen hitte kunnen, tegen water, tegen opspattend vet en daarom dus ook makkelijk schoon te maken zijn!” dan heb je gelijk.

Het is fijn dat het er mooi uitziet, maar is het ook handig?

Ja. Dat is het zeker!

Een aantal voordelen zijn beschreven in een artikel genaamd: "Alles wat je moet weten over een keuken achterwand". Die kan je hier lezen!

In het kort kan je er vanuit gaan dat de aluminium wandpanelen perfect bestand zijn tegen hitte en water. Daarnaast zijn ze super eenvoudig schoon te maken. Hieronder staan twee filmpjes die dat perfect laten zien.

Weet jij al welke aluminium keuken achterwand jij neemt?

In onze collectie zijn prachtige afbeeldingen te vinden. Je kunt er daar één uitkiezen of zelf een foto of ontwerp aanleveren.

Wil je liever een echte aluminium keuken uitstraling? Dat kan ook! Stuur dan even een mailtje naar info@pimpyourkitchen.nl en maak je wensen kenbaar aan ons. We helpen je graag.

Delen: