Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Get in touch with your Roots

Op internet word je op het moment overspoeld met foodbloggers die de prachtigste foto's maken van de gerechten die ze delen. In onze nieuwe serie 'Roots' lieten wij ons inspireren door één van de bekenste food-photographers van nu, Regan Baroni. In haar werk zien we de essentie van voeding, zonder opsmuk, rauw en vooral PUUR. De keuken achterwanden uit deze serie brengen ook ons even terug naar de basis en schoonheid van voedsel...kijk mee en laat je verwonderen!

De keuken staat vandaag de dag meer centraal in ons huis en de maaltijden voorbereiden neemt een steeds meer prominente plek in. Verse ingrediënten, groenten, fruit, specerijen, zijn steeds belangrijker aan het worden. We worden ons bewuster van de kwaliteit. Waarom zouden we deze bewustwording niet doorzetten in de uitstraling van onze keuken, elke dag genieten van alle overvloed en stilstaan bij de schoonheid. Net als de filosofie van Regan Baroni, gaan we dieper in op wat voedsel voor ons betekend en hoe we de essentie ervan kunnen benadrukken. Close-ups en macro opnames zijn hier uitermate geschikt voor, wat doorgaans als 'allerdaags' en 'normaal' wordt bestempelt, wordt nu ineens 'bijzonder'. Je kijkt met aandacht en net als in vele kunstobjecten, zie je elke dag weer wat nieuws.

Vooral onze Pimp Superior is zeer geschikt voor deze serie afbeeldingen, de scherpte van de print en de helderheid van de kleuren, zorgen voor een perfecte keuken achterwand die naadloos in jouw keuken past. Helemaal op maat gemaakt en ontworpen, waarbij we rekening houden met eventuele hoogteverschillen en stopcontacten die op de keukenwand bevestigd zijn. Hiervoor moet de keuken heel precies zijn ingemeten vooraf je de bestelling kunt plaatsen, we loodsen je er graag helemaal doorheen, want een nieuwe keuken achterwand maken we samen met jou.

Bekijk de complete 'Roots' collectie en stel jezelf de vraag; 'Wat heeft mij het laatst verwonderd?'

Delen:

Bekijk onze collectie!
 23 mei 2019

Wil jij ook deze keukenwand?

Bekijk onze Roots collectie!