Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Portugese tegels in de keuken

Een keukenwand van Portugese tegels is het beste van twee werelden. 

Jij wil graag die fantastische Mediterrane look in je keuken die de Portugese wandtegels je bieden. De prachtige patronen en kleuren zijn precies wat je wil. 

Maar tegels in de keuken komen met aardig wat nadelen en daar biedt een keukenachterwand de uitkomst.

Keuken tegels zijn namelijk niet strak omdat je te maken hebt met voegen. Die voegen zijn dan ook nog eens lastig schoon te maken.

Op één of andere manier verzamelt al het vuil zich altijd in de voegen waardoor je weer kan gaan schrobben als er een vlekje op komt of. Dat moet beter kunnen.

En dat kan ook.

Een keukenachterwand van Portugese tegels

Onze keukenachterwanden met Portugese tegels zijn namelijk prachtig, bekijk deze foto’s maar eens.

Wat valt je op?

Geen tegels, maar één gladde, strakke plaat die prachtig is bedrukt. Het voordeel is natuurlijk dat al het vuil er zo vanaf glijdt! Het enige wat je nodig hebt om het schoon te maken, is een doek en warm water.

Eigen productie betekent snelle levering en goede prijs

Wij printen en snijden de keukenachterwanden helemaal in eigen huis op maat. Dat betekent dat wij minder afhankelijk zijn van leveranciers die de kostprijs verhogen. Zodra jouw bestelling binnen komt, beginnen wij aan het plannen van de productie. Wij maken je keukenachterwand perfect op maat en helemaal naar jouw wensen. Dit betekent dat jij een uniek product ontvangt van de hoogste kwaliteit. Zodra het gereed is, gaat je achterwand met portugese tegel opdruk mee met de leverancier die hem netjes bij je thuis bezorgd. 

Eerst meer weten over keukenachterwanden? Bekijk dan deze pagina.

Bestel jouw keukenachterwand met Portugese tegels opdruk nu in onze webshop!

Er zijn verschillende opdrukken van Portugese tegels voor je keuken mogelijk. Bekijk de onderstaande foto voor onze voorbeelden!

Heb je zelf een opdruk gevonden op het internet of ergens anders? Stuur het naar ons op! Wij verwerken het dan in je keukenachterwand. In onze collectie "Sub Tiles" vind je allerlei soorten wandtegels voor je keuken!

Delen:

Tips voor
 18 april 2019

Bekijk onze collectie!

Collectie bekijken