Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Aluminium keukenachterwand op maat gemaakt

Een aluminium keuken achterwand is het mooist als die op maat voor je is gemaakt. Het gevoel van “past perfect” als de wand wordt geïnstalleerd, zorgt bij iedereen voor een brede glimlach op het gezicht.

Die glimlach is waar wij voor gaan. Met onze high-tech apparatuur kunnen wij de achterwanden niet alleen elke gewenste vorm geven, ook uitsparingen voor stopcontacten, lichtschakelaars en dergelijke snijden wij alvast voor je uit. Dit maakt het monteren super eenvoudig.

De maximale afmetingen van een aluminium keuken achterwand zijn 4 meter bij 1,50 meter (lengte x breedte). De plaat zelf is erg dun (2mm) en dus licht van gewicht.

Opmeten van je keuken achterwand

Als je een op maat gemaakte keukenachterwand wil, moet je natuurlijk alle juiste maten weten en doorgeven. Als je toevallig niet alle maten van je keuken uit je hoofd weet, ga dan even meten met een rolmaat, meetlint of liniaal. Het opmeten is niet moeilijk maar het vergt wel een goede aanpak.

Gelukkig hebben we een handige animatievideo laten maken die het hele proces uitlegt. Daarmee kan ook iemand met twee linkerhanden zijn of haar keuken opmeten. Het opmeten van je keuken wordt verder ook beschreven op onze website.

Persoonlijke keukenachterwanden

Nadat de keuken is opgemeten is het tijd om na te denken over het ontwerp. Bij Pimp Your Kitchen kies je niet alleen de afbeelding die je wil maar ook de vorm. In onze collectie staan meer dan 100 fantastische afbeeldingen, patronen en ontwerpen, onderverdeeld in populaire categorieën. Zit er niks voor jou tussen? Dan kun je ook je eigen foto of ontwerp gebruiken. Zo weet je zeker dat je echt iets unieks in huis haalt. 

Bestellen van een keuken achterwand die op maat gemaakt wordt kan heel eenvoudig via onze productconfigurator. In de configurator staan de meest voorkomende vormen en al onze afbeeldingen en ontwerpen voor je klaar. Vul simpelweg alle maten in, kies je ontwerp en klik op bestellen. In een paar minuten is je bestelling verwerkt en gaan wij voor je aan het werk.

Ook voor de productconfigurator is een handige uitleganimatie gemaakt, bekijk deze hier.

Op maat gemaakt is echt perfect op maat gemaakt

Naast dat wij alle hoeken en gaten uitfrezen voor stopcontacten en dergelijke, kunnen wij ook de meest creatieve vormen aan je achterwand geven. Een klein gedeelte van onze collectie is daar zelfs op ingesteld. 
In de categorie “SubTile” staan ontwerpen ter vervanging van doorsnee tegels. Je kiest hier bijvoorbeeld voor als een afbeelding op de muur niet bij jouw smaak of stijl past. Zoek in deze categorie naar ontwerpen met “Refined Edge” in de naam. Wat direct opvalt is de contour gesneden bovenkant. Dat is super uniek!

Mocht je zo’n aangepast vorm willen, dan kan dat (nog) niet via de configurator. Stuur in dat geval even een mailtje naar Jolien via info@pimpyourkitchen.nl waarin je aangeeft wat je wensen zijn. Dan komt dat vanzelf goed!

Aanpassingen aan de vorm of uitsparingen kosten niks extra

Ja, dat lees je goed! Wij rekenen geen hogere prijs voor extra bewerkingen zoals het maken van uitsparingen of aanpassingen aan de vorm. Dat betekent dat je helemaal los kan gaan met je creativiteit.

Niet alleen is zagen en frezen met onze hypermoderne apparatuur allemaal zo gepiept maar vooral willen we jouw gemak bevorderen. Zelf gaan frezen met een freesmachine kan lastig zijn en daar krijg je alleen maar rommel van, terwijl je juist wil genieten van je nieuwe gepimpte keuken! Hoe lekker is het dat je je op maat gemaakte keukenwand alleen nog maar tegen de muur hoeft te plakken? Wij zien het als onze service die onderdeel is van die brede glimlach waar we het eerder over hadden.

Ga snel aan de slag! Wij helpen je graag.

Delen:

Info over
 25 maart 2019

Bekijk onze collectie!

Collectie bekijken