Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00
Info over
 13 juni 2019

Een Gepersonaliseerde Keukenwand In Je Huis

Kijk eens bij jou thuis in de keuken. Wat valt je op? Waarschijnlijk niet je keukenwand boven het aanrecht. Hoe ziet die bij jou er uit? 

Niet bijzonder?

Dat zou die wel kunnen zijn! Dat zou die wel moeten zijn zelfs. Een keuken moet juist een warme plek in het huis zijn. Zogenoemde woonkeukens zijn echt helemaal de trend van dit moment, toch is bij veel mensen de keuken nog vooral praktisch ingericht. Een kille ruimte. Zo zie je niet vaak een schilderijtje bij mensen in de keuken hangen. 

Jij denkt misschien: ja, er hangen ook overal keukenkastjes, hoeveel ruimte voor kunst en leuke inrichting heb je nou echt in je keuken?

Je hebt gelijk, veel ruimte is er niet. Behalve dus bij je keukenwand. Tussen de bovenkastjes en het aanrecht. Hoe heb jij die ruimte benut?

Ik gok dat het vooral functioneel is. Misschien hangen er tegels maar waarschijnlijk is het een in-één kleur-geschilderde muur waar verder niks mee gedaan is. Dat is niet erg. Sterker nog, dat is perfect. Je hebt nu namelijk de kans om daar een prachtige, persoonlijke keukenwand van Pimp Your Kitchen op te hangen!

De Perfecte Keukenwand In je Keuken

Alles, maar dan ook echt alles is op een keukenwand af te beelden. Wij hebben zelf een ruime collectie aan prachtige foto’s maar ook jouw eigen foto’s zijn af te beelden in de keuken.
Zo kan je jouw favoriete vakantiefoto’s gebruiken of foto’s van je kleinkinderen, van je huisdieren, alles wat je wil.

Hoe ziet dat er uit? Nou zo bijvoorbeeld.

Natuurlijk zijn niet alleen foto’s mogelijk. Als je goed kan ontwerpen of je bent creatief, dan zetten we zo de door jou gemaakte creaties op de keukenachterwand. In topkwaliteit natuurlijk.
In onze collectie staan al verschillende patronen, tegelmotieven, materiaallooks, kleuren, graphics, penstrepen en zelfs beroemde schilderijen.

Dit betekent dat als jij het kan verzinnen, wij het op je keukenwand kunnen drukken.

Inspiratie Voor Je Keuken

Op onze inspiratiepagina zijn veel voorbeelden te vinden van onze keukenwanden bij mensen thuis. Eén van die keukens is de keuken van Tineke en Ad, zij hebben dankzij de hulp van hun creatieve dochter een fantastisch eigen ontwerp in de keuken hangen!

Wij vinden het er geweldig uitzien.

Wat wij ook echt een leuk idee vinden voor de keukenwand, is je favoriete recept aan de muur, compleet met foto’s van ingrediënten! We hebben daar een mooi artikel over geschreven en er een aantal prachtige foto’s bijgevoegd.

Een Keukenwand Van Pimp Your Kitchen Is Perfect Voor De Keuken

Nu weet je dat er veel mogelijkheden zijn met betrekking tot de aankleding en versiering van je keuken. Jij wil waarschijnlijk ook zo’n mooie keukenwand maar je hebt nog twijfels.

Je denkt nu misschien: “ja, het ziet er zeker mooi uit, maar ik heb nog wel wat vragen.”
Bijvoorbeeld:

“Hoe makkelijk is de keukenwand dan schoon te maken?”
“Is de keukenwand wel bestand tegen de hitte van de kookplaat?”
“En tegen water?”

Allemaal erg goede vragen en goed dat je daar aan denkt. In het kort zijn de antwoorden: "heel makkelijk", "ja" en "ja".

Op onze website staat een lijst met veel gestelde vragen. Hier geven we antwoord op alle vragen die je maar zou kunnen hebben. Die pagina kun je hier vinden.

Daarnaast hebben we ook een leuk blog geschreven getiteld “Alles wat je moet weten over keukenachterwanden”. Een erg leuk artikel met daarin enkele leuke filmpjes. Zeker het lezen waard.

Nu Jouw Eigen Keukenwand Nog

De keukenwand is via onze website erg makkelijk te bestellen. In onze collectie kies je eerst de foto die jij leuk vindt en in de configurator voer je eenvoudig de maten in die jij wil hebben. Je foto staat dan al voor je klaar. 

Liever je eigen foto gebruiken? Klik dan op “Direct ontwerpen” en doorloop de stappen totdat je je eigen foto kunt uploaden.
Je vindt er ook handige uitlegfilmpjes die je helpen bij het doorlopen van de configurator en het opmeten van je keuken.

Kom je er niet uit? Dan kun je altijd nog mailen met Jolien door een mailtje te sturen naar info@pimpyourkitchen.nl. Zij helpt je graag en samen komen jullie zeker tot een mooi resultaat.

Ga snel naar onze collectie om jouw eigen keukenwand uit te zoeken!

Delen: