Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

WIJ ZIJN OP VAKANTIE VAN VR. 12 JULI T/M ZO. 4 AUGUSTUS. U KUNT GEWOON BESTELLEN, VANAF 5 AUGUSTUS STARTEN WE WEER MET DE PRODUCTIE *** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Een Gepersonaliseerde Keukenwand In Je Huis

De ideale oplossing voor een Aluminium achterwand keuken– ook wel een keukenwand of backsplash genoemd - in jouw keuken ontwerp je helemaal zelf. Met de Aluminium achterwand keuken van PimpYourKitchen kies je uit onze uitgebreide collectie de nieuwe Aluminium achterwand keukenvoor jouw spatwand.


Bekijk onze collectie


Of kies jouw eigen afbeelding in onze ontwerptool. Alle maten, vormen en hoeken zijn mogelijk zodat je precies de juiste Aluminium achterwand keuken ontwerpt die in jouw keuken past. Mét gratis uitsparingen voor stopcontacten.

Ga naar de ontwerptool

 

De Perfecte Keukenwand In je Keuken

Alles, maar dan ook echt alles is op een keukenwand af te beelden. Wij hebben zelf een ruime collectie aan prachtige foto’s maar ook jouw eigen foto’s zijn af te beelden in de keuken.
Zo kan je jouw favoriete vakantiefoto’s gebruiken of foto’s van je kleinkinderen, van je huisdieren, alles wat je wil.

Hoe ziet dat er uit? Nou zo bijvoorbeeld.

Natuurlijk zijn niet alleen foto’s mogelijk. Als je goed kan ontwerpen of je bent creatief, dan zetten we zo de door jou gemaakte creaties op de keukenachterwand. In topkwaliteit natuurlijk.
In onze collectie staan al verschillende patronen, tegelmotieven, materiaallooks, kleuren, graphics, penstrepen en zelfs beroemde schilderijen.

Dit betekent dat als jij het kan verzinnen, wij het op je keukenwand kunnen drukken.

 

Inspiratie Voor Je Keuken

Op onze inspiratiepagina zijn veel voorbeelden te vinden van onze keukenwanden bij mensen thuis. Eén van die keukens is de keuken van Tineke en Ad, zij hebben dankzij de hulp van hun creatieve dochter een fantastisch eigen ontwerp in de keuken hangen! Wij vinden het er geweldig uitzien. Wat wij ook echt een leuk idee vinden voor de keukenwand, is je favoriete recept aan de muur, compleet met foto’s van ingrediënten! We hebben daar een mooi artikel over geschreven en er een aantal prachtige foto’s bijgevoegd.

 

Een Keukenwand Van Pimp Your Kitchen Is Perfect Voor De Keuken

Nu weet je dat er veel mogelijkheden zijn met betrekking tot de aankleding en versiering van je keuken. Jij wil waarschijnlijk ook zo’n mooie keukenwand maar je hebt nog twijfels.

Je denkt nu misschien: “ja, het ziet er zeker mooi uit, maar ik heb nog wel wat vragen.”
Bijvoorbeeld:

“Hoe makkelijk is de keukenwand dan schoon te maken?” > Heel makkelijk
“Is de keukenwand wel bestand tegen de hitte van de kookplaat?” > Ja
“En tegen water?” > Ja

Op onze website staat een lijst met veel gestelde vragen. Hier geven we antwoord op alle vragen die je maar zou kunnen hebben. Die pagina kun je hier vinden. Daarnaast hebben we ook een leuk blog geschreven getiteld “Alles wat je moet weten over keukenachterwanden”. Een erg leuk artikel met daarin enkele leuke filmpjes. Zeker het lezen waard.

 

Nu Jouw Eigen Keukenwand Nog

De keukenwand is via onze website erg makkelijk te bestellen. In onze collectie kies je eerst de foto die jij leuk vindt en in de configurator voer je eenvoudig de maten in die jij wil hebben. Je foto staat dan al voor je klaar. 

Liever je eigen foto gebruiken? Klik dan op “Direct ontwerpen” en doorloop de stappen totdat je je eigen foto kunt uploaden.
Je vindt er ook handige uitlegfilmpjes die je helpen bij het doorlopen van de configurator en het opmeten van je keuken.

Kom je er niet uit? Dan kun je altijd nog mailen via info@pimpyourkitchen.nl.

 

Delen:

Bekijk onze collectie!

Collectie bekijken